tisdag 21 april 2015

Vad vill DU läsa om på den här bloggen?


Nu är jag inne på mitt femte år som bloggskrivare. Jag älskar att skriva men ibland drabbas jag som så många andra av skrivkramp. Visst, det är inget tvång att jag måste pränta ner någonting alls, men jag känner hur mycket bättre jag mår av att göra saker som är KUL! Och jag vet att det finns folk som läser här - det syns på besöksstatistiken att det är ett stort antal personer som faktiskt hittar hit.

Vem är du som läser, då? Jag gissar att du kan vara någon av mina vänner, kanske till och med någon ur min familj? Ett stort antal läsare har själv dövblindhet eller känner någon med syn- och/eller hörselskada. Några har CI (Cohlea Implantat) eller funderar på att skaffa sådant. Många av er har förmodligen ett yrke inom den här branschen, eftersom min blogg har varit länkad på Nationellt Kunskapscenter för dövblindfrågors hemsida (www.nkcdb.se). Jag tror också att det finns läsare som hittat hit som inte tillhör någon kategori alls, utan bara vill läsa och få lite inblick i andras vardag. Förhoppningsvis läser någon här för att jag bjuder på skratt då och då. =D Kanske är det någon eller några som hittat hit av ren nyfikenhet eller som googlat på ett ord som länkat er vidare hit. 

Oavsett vem du är som läser, ska du veta att du är hjärtligt välkommen hit och jag hoppas att jag kan bjuda på något som kan få dig att tänka: "aha", att det finns något som kan få dig att dra på smilbanden lite eller få dig att nicka igenkännande.

Min fråga till dig är helt enkelt: Vad vill DU att jag ska skriva om? Skriv i kommentarerna nedan eller maila till tina.dovblind@gmail.com så ska jag se om det inte kan bli mer fart på mina fingrar. Du behöver inte alls skriva VEM du är, men det vore roligt att veta vilken läsarkategori du tillhör. ;-)

KRAM på er alla! // Tina
4 kommentarer:

 1. Jag är ju givetvis en aning intresserad av CI-biten så gärna tankar och funderingar kring det. Gillar det du skriver, högt och lågt i en härlig blandning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. CI, ja det har kommit lite i skymundan efter hand som mitt CI blivit vardag. Tack för tips, det ska jag ha i åtanke. =D

   Radera
 2. Bloggen läser jag mest pga din humor och förmåga att se det ljusa i vardagen även om den kan bestå av misstag och oförstående medmänniskor OCH inte att förglömma vårt gemensamma intresse; KOSSOR <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man kan ju inte alltid sura =D
   KOSSOR måste jag skriva mer om! <3 De flesta har väl fått komma ut på grönbete vid det här laget, så snart hoppas jag få klappa på någon snäll en.

   Radera